Miki Tours | prevoz putnika
Miki Tours
+381637751555 Miroslav

O nama

Prevoz putnika nije linijski, već se organizuje po potrebi za pojedince ili grupe putnika po principu iznajmljivanja vozila sa vozačem.

Prevoz putnika je vanlinijski, organizuje se po potrebi za pojedince ili organizovane grupe putnika uz iznajmljivanje vozila sa vozačem.

Firma za prevoz putnika Miki Tours je osnovana 2005. godine i već punih 16 godina uspešno se bavi vanlinijskim prevozom putnika u zemlji i inostranstvu pružajući pre svega dobru, kvalitetnu i bezbednu uslugu prevoza putnika.

Bavimo se iznajmljivanjem autobusa, minibusa i kombi vozila za potrebe turističkih agencija, sindikata, udruženja građana i ostalih pravnih ili fizičkih lica u zemlji i inostranstvu.

Specijalizovani smo za prevoz većih ili manjih turističkih grupa po zemlji i inostranstvu.

Sa nama ćete putovati udobno i sigurno, a pre svega bezbedno (jer je bezbednost na prvom mestu), do željenih destinacija.

Naša vozila potpuno su opremljena po turističkim standardima sa svom pratećom opremom koja podrazumeva klima uređaje, audio/DVD opremu, mikrofon, wi fi…

Sva vozila se izdaju isključivo sa vozačem.

Korišćenjem sopstvenog voznog parka, kao i saradnjom sa velikim brojem prevoznika možemo vam ponuditi vozila najviše klase, za sve vidove prevoza u zemlji i inostranstvu.

Sva vozila se izdaju isključivo sa vozačem.

U najkraćem mogućem roku, formiraćemo ponudu po Vašoj meri poštujući nivo kvaliteta vozila i usluge. Zahtev možete poslati putem kontakt forme ili preko naše Facebook stranice.

Sva vozila su opremljena Free WI -FI Internet conected!!

Vaša želja je naša zapovest!

Mat.br.: 56597662
PIB: 103558962
Ziro racun: 160-140975-71
Ul. Georgi Dimitrova 20,
26201 Jabuka

Lokacija:

Želiš da znaš više informacija?

Pozovi nas odmah i saznaj detaljnije informacije o našim vozilima i uslugama koje nudimo.

+381637751555

Navigacija

Kategorije

Usluge